Om bloggen "Agapi Zoi"

Denne bloggen ble til da jeg stadig fikk spørsmålet ”Hvordan går det med deg?” etter å ha fått diagnosen BRYSTKREFT. Svaret har jeg forsøkt å gi her. Jeg har valgt å skrive under pseudonym. Jeg er åpen om sykdommen, - både her og i kontakt med de som vet hvem Xrissi Kopella er. Jeg har ingenting mot å snakke om temaet, men av og til ble det en påkjenning å gjenta det samme om og om igjen – derfor bloggen.
Men til dere som kjenner meg: Ta gjerne kontakt på telefon/e-post! (Dere som ikke kjenner meg, kan ta kontakt på
xrissi.kopella@live.no) Takk for at du bryr deg!
Til andre lesere: Jeg håper det jeg har skrevet og visualisert kan være til hjelp og interesse. Det er viktig å presisere at dette er min personlige historie. Den kan ha mange eller få likhetspunkter med historien til andre med samme diagnose. Heldigvis går det fremover med diagnose og behandling - Forhåpentlig vil kvinner om få år riste på hodet av hvor gammeldags det var i 2008.
Les innleggene i kronologisk rekkefølge (nedenfra) dersom du vil følge historien. Ellers vil titlene i arkivet gi en pekepinn på hvilke temaer jeg har tatt for meg.

Populære innlegg

Søk i denne bloggen

onsdag 5. oktober 2011

Kampen mot køen

Lise Askvik i P4 - nettopp bryskreftoperert


Ventetiden for brystkreftopererte som ønsker rekonstruksjon av brystet er i gjennomsnitt 3-5 år! Dette er totalt uakseptabelt!
Lise Askvik - en av meggene i P4 - fikk diagnostisert brystkreft da hun skulle lede Rosa sløyfeaksjonen i år. Hun var "heldig" - slapp med en ukes før operasjon. Her er hennes historie (lydfil på Å4 - klikk på linkene på sidene og vent på lyden):
http://www.p4.no/story.aspx?id=431235
Her er link til lydfil av 17.30 på P4 i dag der Lise konfronterer helseministeren med den uakseptable ventetiden:
http://www.p4.no/programmer/homepage.aspx?id=248
Selvfølgelig leit at Lise ble syk, men flott at hun kan bruke posisjonen sin som radioreporter til å kjempe for en viktig sak!