Om bloggen "Agapi Zoi"

Denne bloggen ble til da jeg stadig fikk spørsmålet ”Hvordan går det med deg?” etter å ha fått diagnosen BRYSTKREFT. Svaret har jeg forsøkt å gi her. Jeg har valgt å skrive under pseudonym. Jeg er åpen om sykdommen, - både her og i kontakt med de som vet hvem Xrissi Kopella er. Jeg har ingenting mot å snakke om temaet, men av og til ble det en påkjenning å gjenta det samme om og om igjen – derfor bloggen.
Men til dere som kjenner meg: Ta gjerne kontakt på telefon/e-post! (Dere som ikke kjenner meg, kan ta kontakt på
xrissi.kopella@live.no) Takk for at du bryr deg!
Til andre lesere: Jeg håper det jeg har skrevet og visualisert kan være til hjelp og interesse. Det er viktig å presisere at dette er min personlige historie. Den kan ha mange eller få likhetspunkter med historien til andre med samme diagnose. Heldigvis går det fremover med diagnose og behandling - Forhåpentlig vil kvinner om få år riste på hodet av hvor gammeldags det var i 2008.
Les innleggene i kronologisk rekkefølge (nedenfra) dersom du vil følge historien. Ellers vil titlene i arkivet gi en pekepinn på hvilke temaer jeg har tatt for meg.

Populære innlegg

Søk i denne bloggen

fredag 27. august 2010

Gode tanker til Wenche! "Vi lever!"

Bildet er lånt fra VG http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10026240

"Wenche Myhre (63) ble for to uker siden innlagt ved Radiumhospitalet, og operert for en mindre kreftsvulst i brystet." Dette meldte bl.a. VG nylig: http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10026240.
Ønsker selvsagt ingen "velkommen i klubben", men når det først har skjedd håper jeg at Wenche Myhre vil være en like god ambassadør for saken som Wenche Foss (som hun jo er oppkalt etter)!


Men først og fremst ønsker jeg Wenche Myhre lykke til i kampen og gjennom behandlingen! Naturlig, viktig og riktig å fokusere på å bli kvitt kreften selv nå. Via - via noen jeg kjenner som kjenner noen etc, skal Wenche ha fått adressen til denne bloggen. Om du leser dette, Wenche, håper jeg du også finner nyttig og/eller trøstende lesestoff her.