Om bloggen "Agapi Zoi"

Denne bloggen ble til da jeg stadig fikk spørsmålet ”Hvordan går det med deg?” etter å ha fått diagnosen BRYSTKREFT. Svaret har jeg forsøkt å gi her. Jeg har valgt å skrive under pseudonym. Jeg er åpen om sykdommen, - både her og i kontakt med de som vet hvem Xrissi Kopella er. Jeg har ingenting mot å snakke om temaet, men av og til ble det en påkjenning å gjenta det samme om og om igjen – derfor bloggen.
Men til dere som kjenner meg: Ta gjerne kontakt på telefon/e-post! (Dere som ikke kjenner meg, kan ta kontakt på
xrissi.kopella@live.no) Takk for at du bryr deg!
Til andre lesere: Jeg håper det jeg har skrevet og visualisert kan være til hjelp og interesse. Det er viktig å presisere at dette er min personlige historie. Den kan ha mange eller få likhetspunkter med historien til andre med samme diagnose. Heldigvis går det fremover med diagnose og behandling - Forhåpentlig vil kvinner om få år riste på hodet av hvor gammeldags det var i 2008.
Les innleggene i kronologisk rekkefølge (nedenfra) dersom du vil følge historien. Ellers vil titlene i arkivet gi en pekepinn på hvilke temaer jeg har tatt for meg.

Populære innlegg

Søk i denne bloggen

onsdag 31. desember 2008

Godt nytt år!

Et stemningsbilde fra julebord med noen kollegaer

Fra julebordet på jobben


Nest siste dose! Litt reaksjon i starten også denne gang, men nå er det liksom blitt en vane og rutine. To feilforsøk på å sette in venflonen før det gikk bra denne gang. Det er det jeg gruer mest for ....

Nevropatien i føttene er plagsom, men selvfølgelig overkommelig om det er det som skal til for å øke sjansen fir IKKE å få tilbakefall - om det så bare er noen få prosent.
Gikk til og fra også denne gang. Har slurvet litt med trimmingen i det siste, så disse gåturene hjelper litte grann på samvittigheten.
Neste - og siste - påfyll med paclitaxel blir 5. januar. Deretter en måneds "ferie" før strålingen begynner. Regner med det skjer lite på bloggen i denne perioden. Har i tillegg rotet bort kabelen som forbinder fotoapparatet med PC'en, så det blir dårlig med ferske bilder.


Benytter anledningen til å ønske alle et riktig godt nytt år! Selv kan jeg ikke annet enn å tro at mitt 2009 må bli bedre enn 2008!