Om bloggen "Agapi Zoi"

Denne bloggen ble til da jeg stadig fikk spørsmålet ”Hvordan går det med deg?” etter å ha fått diagnosen BRYSTKREFT. Svaret har jeg forsøkt å gi her. Jeg har valgt å skrive under pseudonym. Jeg er åpen om sykdommen, - både her og i kontakt med de som vet hvem Xrissi Kopella er. Jeg har ingenting mot å snakke om temaet, men av og til ble det en påkjenning å gjenta det samme om og om igjen – derfor bloggen.
Men til dere som kjenner meg: Ta gjerne kontakt på telefon/e-post! (Dere som ikke kjenner meg, kan ta kontakt på
xrissi.kopella@live.no) Takk for at du bryr deg!
Til andre lesere: Jeg håper det jeg har skrevet og visualisert kan være til hjelp og interesse. Det er viktig å presisere at dette er min personlige historie. Den kan ha mange eller få likhetspunkter med historien til andre med samme diagnose. Heldigvis går det fremover med diagnose og behandling - Forhåpentlig vil kvinner om få år riste på hodet av hvor gammeldags det var i 2008.
Les innleggene i kronologisk rekkefølge (nedenfra) dersom du vil følge historien. Ellers vil titlene i arkivet gi en pekepinn på hvilke temaer jeg har tatt for meg.

Populære innlegg

Søk i denne bloggen

tirsdag 22. mars 2011

To av to tanter

For ganske lenge tiden tegnet jeg opp brystkreftforekomsten i familien (http://agapizoi.blogspot.com/2009/11/min-eneste-kusine-ogsa.html://). Vi var fire stykker ganske så tett på hverandre.
Nå har jammen meg den eneste tanten min på farssiden også fått brystkreft! Hun er "godt voksen", så det behøver kanskje ikke styrke min mistanke om genetisk påvirkning. Men det svekker heller ikke teorien!
Venter fremdeles på sluttresultatet av genetisk analyse.

Ønsker tante lykke til i behandlingen!