Om bloggen "Agapi Zoi"

Denne bloggen ble til da jeg stadig fikk spørsmålet ”Hvordan går det med deg?” etter å ha fått diagnosen BRYSTKREFT. Svaret har jeg forsøkt å gi her. Jeg har valgt å skrive under pseudonym. Jeg er åpen om sykdommen, - både her og i kontakt med de som vet hvem Xrissi Kopella er. Jeg har ingenting mot å snakke om temaet, men av og til ble det en påkjenning å gjenta det samme om og om igjen – derfor bloggen.
Men til dere som kjenner meg: Ta gjerne kontakt på telefon/e-post! (Dere som ikke kjenner meg, kan ta kontakt på
xrissi.kopella@live.no) Takk for at du bryr deg!
Til andre lesere: Jeg håper det jeg har skrevet og visualisert kan være til hjelp og interesse. Det er viktig å presisere at dette er min personlige historie. Den kan ha mange eller få likhetspunkter med historien til andre med samme diagnose. Heldigvis går det fremover med diagnose og behandling - Forhåpentlig vil kvinner om få år riste på hodet av hvor gammeldags det var i 2008.
Les innleggene i kronologisk rekkefølge (nedenfra) dersom du vil følge historien. Ellers vil titlene i arkivet gi en pekepinn på hvilke temaer jeg har tatt for meg.

Populære innlegg

Søk i denne bloggen

søndag 2. januar 2011

"No news is good news"

Lenge siden jeg har skrevet, og det er på en måte bra siden bloggen først og fremst skal gi et bilde av hva som skjer knyttet til brystkreften. Nå er det et år siden strålingen, og antiøstrogen behandling med tamoximen (Nolvadex) går greit. Vet mange sliter med tamoxifen, så jeg er heldig sånn sett.

Har hatt en normal og hyggelig jule- nyttårsfeiring i kulda. Sliter med snøen i oslogatene (parkering!!!!) som hvert år. Har nettopp inngått leieavtale om P-plass under tak for et par måneder. 6-7 min gangavstand, men gjør at jeg ikke trenger å bekymre meg om jeg finner en plass når jeg kommer hjem på ettermiddagen, eller om jeg klarer å komme ut av "gropa" neste morgen.

Dette hadde ingenting med sykdommen å gjøre, men det viser jo bare at ting har normalisert seg. Dette kan jo være en trøst for medsøstre som ligger etter meg i løypa, og synes livet fortoner seg tungt akkurat nå. Det går bedre og bedre med de fleste! Sykdommen behøver ikke ødelegge livet. Den kan forandre livet, men slett ikke bare til det værre!