Om bloggen "Agapi Zoi"

Denne bloggen ble til da jeg stadig fikk spørsmålet ”Hvordan går det med deg?” etter å ha fått diagnosen BRYSTKREFT. Svaret har jeg forsøkt å gi her. Jeg har valgt å skrive under pseudonym. Jeg er åpen om sykdommen, - både her og i kontakt med de som vet hvem Xrissi Kopella er. Jeg har ingenting mot å snakke om temaet, men av og til ble det en påkjenning å gjenta det samme om og om igjen – derfor bloggen.
Men til dere som kjenner meg: Ta gjerne kontakt på telefon/e-post! (Dere som ikke kjenner meg, kan ta kontakt på
xrissi.kopella@live.no) Takk for at du bryr deg!
Til andre lesere: Jeg håper det jeg har skrevet og visualisert kan være til hjelp og interesse. Det er viktig å presisere at dette er min personlige historie. Den kan ha mange eller få likhetspunkter med historien til andre med samme diagnose. Heldigvis går det fremover med diagnose og behandling - Forhåpentlig vil kvinner om få år riste på hodet av hvor gammeldags det var i 2008.
Les innleggene i kronologisk rekkefølge (nedenfra) dersom du vil følge historien. Ellers vil titlene i arkivet gi en pekepinn på hvilke temaer jeg har tatt for meg.

Populære innlegg

Søk i denne bloggen

tirsdag 26. august 2008

Ikke kvalm denne gangen heller!

Bare en liten uggenhet i kroppen noen døgn. Satt på terassen allerede kvelden etter med venner & vin. Samme helgen klippet min venninne håret - det lille som var igjen super-guttekort så det ikke skulle være så sårt å se se store hårtjafser ramle av. Lørdag til søndag hadde familien "sigøynerleir" (det er vel ikke helt polistisk korrekt med et slikt uttrykk, men ...). Hyggelig familietreff med deilig mat og drikke, delvis måneformørkelse, og eksponering av bilder via prosjektor på husveggen! Noen sov i telt, andre feiget ut og fant en gjesteseng. Søndagen gikk vi tur i skogen, og fant masse deilig kantarell - mm-m-m-m-m.

Skogens gull!

Sist helg var jeg på hyttetur med min far. Ikke vært der siden oktober, sså det var deilig å se naturen og hytta igjen.

På taket av hytta

I morgen er det "team building" med jobben - dessverre med hjemmelekse som jeg ikke har gjort, så det er nok på tide å stoppe nå,

PS! Har lagt til en liten filmsnutt i forrige innlegg.

Xrissi