Om bloggen "Agapi Zoi"

Denne bloggen ble til da jeg stadig fikk spørsmålet ”Hvordan går det med deg?” etter å ha fått diagnosen BRYSTKREFT. Svaret har jeg forsøkt å gi her. Jeg har valgt å skrive under pseudonym. Jeg er åpen om sykdommen, - både her og i kontakt med de som vet hvem Xrissi Kopella er. Jeg har ingenting mot å snakke om temaet, men av og til ble det en påkjenning å gjenta det samme om og om igjen – derfor bloggen.
Men til dere som kjenner meg: Ta gjerne kontakt på telefon/e-post! (Dere som ikke kjenner meg, kan ta kontakt på
xrissi.kopella@live.no) Takk for at du bryr deg!
Til andre lesere: Jeg håper det jeg har skrevet og visualisert kan være til hjelp og interesse. Det er viktig å presisere at dette er min personlige historie. Den kan ha mange eller få likhetspunkter med historien til andre med samme diagnose. Heldigvis går det fremover med diagnose og behandling - Forhåpentlig vil kvinner om få år riste på hodet av hvor gammeldags det var i 2008.
Les innleggene i kronologisk rekkefølge (nedenfra) dersom du vil følge historien. Ellers vil titlene i arkivet gi en pekepinn på hvilke temaer jeg har tatt for meg.

Populære innlegg

Søk i denne bloggen

mandag 11. juli 2011

LeggkramperHar ikke lest preparatomtalen for Nolvadex (tamoksifen) i det siste. Ville nå sjekke hva det står om skjellet-/leddsmerter. Fant ingenting, men derimot at leggkramper står angitt som vanlig bivirkning (dvs. rammer mellom 1 og 10 %). Jeg har ofte kramper i føttene, men det forekommer også i leggene. Kanskje det er Nolvadex'en? Det kan jo være aldersrelatert også. Det er ganskel vanlig med den slags kramper, særlig etter 50 år.
Har hørt at magnesium skal hjelpe mot leggkramper. Sjekket nå medisinsk dokumentasjon på området, og det er lite eller ingenting som er dokumentert å virke. Her er link til en oversiktsartikkel om temaet: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2907778/pdf/2009-1113.pdf
Prøver likevel magnesium, jeg også. Fastlegen mente det kunne hjelpe, men finner altså ikke særlige holdepunkter for det i medisinsk litteratur.