Om bloggen "Agapi Zoi"

Denne bloggen ble til da jeg stadig fikk spørsmålet ”Hvordan går det med deg?” etter å ha fått diagnosen BRYSTKREFT. Svaret har jeg forsøkt å gi her. Jeg har valgt å skrive under pseudonym. Jeg er åpen om sykdommen, - både her og i kontakt med de som vet hvem Xrissi Kopella er. Jeg har ingenting mot å snakke om temaet, men av og til ble det en påkjenning å gjenta det samme om og om igjen – derfor bloggen.
Men til dere som kjenner meg: Ta gjerne kontakt på telefon/e-post! (Dere som ikke kjenner meg, kan ta kontakt på
xrissi.kopella@live.no) Takk for at du bryr deg!
Til andre lesere: Jeg håper det jeg har skrevet og visualisert kan være til hjelp og interesse. Det er viktig å presisere at dette er min personlige historie. Den kan ha mange eller få likhetspunkter med historien til andre med samme diagnose. Heldigvis går det fremover med diagnose og behandling - Forhåpentlig vil kvinner om få år riste på hodet av hvor gammeldags det var i 2008.
Les innleggene i kronologisk rekkefølge (nedenfra) dersom du vil følge historien. Ellers vil titlene i arkivet gi en pekepinn på hvilke temaer jeg har tatt for meg.

Populære innlegg

Søk i denne bloggen

mandag 25. januar 2010

Nye pupper - Postoperativ rapport


Om du visste at jeg skulle opereres i dag, og lurer på hvordan det gikk:
Alt vel - så langt man kan vite på det nåværende tidspunkt. Blir selvfølgelig veldig spennende når bandasjen skal av om en stund, men enn så lenge har jeg kirurgens beskrivelser å støtte meg til , og det hørtes greit ut. Dagens forløp:
Møtte kl 07:00. Min gode venninne "Anoula" hentet meg hjemme, og brakte meg på plass.
Operasjonen startet ca kl 09:00 - litt forsinket da anestesilegen ble syk og måtte erstattes.
Ferdig kl 11:00, og etter litt mer smertestillende og frokost, var jeg klar for dra. Måtte vente til jeg fikk snakke med legen ca 13:30, og litt etter kl14 var jeg hjemme - vel besørget av "Florence Anoula".
I ettermididdag har jeg ryddet opp litt i e-posten fra jobben, men samtidig slappet litt av. I strid med "retningslinjene", men etter enighet med sykepleierne har vi åpnet baren kl 17, og supplert litt på P... Forte'n. Nå hygger vi oss med DVD-film før ferdigmat fra Mr Tang. Det blit nok en hyggelig og behagelig kveld.
Satser på hjemmekontor i morgen. Har fått aktiv sykemelding, og regner med å ta turen til kontoret onsdag-torsdag - om formen holder seg.