Om bloggen "Agapi Zoi"

Denne bloggen ble til da jeg stadig fikk spørsmålet ”Hvordan går det med deg?” etter å ha fått diagnosen BRYSTKREFT. Svaret har jeg forsøkt å gi her. Jeg har valgt å skrive under pseudonym. Jeg er åpen om sykdommen, - både her og i kontakt med de som vet hvem Xrissi Kopella er. Jeg har ingenting mot å snakke om temaet, men av og til ble det en påkjenning å gjenta det samme om og om igjen – derfor bloggen.
Men til dere som kjenner meg: Ta gjerne kontakt på telefon/e-post! (Dere som ikke kjenner meg, kan ta kontakt på
xrissi.kopella@live.no) Takk for at du bryr deg!
Til andre lesere: Jeg håper det jeg har skrevet og visualisert kan være til hjelp og interesse. Det er viktig å presisere at dette er min personlige historie. Den kan ha mange eller få likhetspunkter med historien til andre med samme diagnose. Heldigvis går det fremover med diagnose og behandling - Forhåpentlig vil kvinner om få år riste på hodet av hvor gammeldags det var i 2008.
Les innleggene i kronologisk rekkefølge (nedenfra) dersom du vil følge historien. Ellers vil titlene i arkivet gi en pekepinn på hvilke temaer jeg har tatt for meg.

Populære innlegg

Søk i denne bloggen

søndag 18. oktober 2009

Fikk lyst til å skrive litt igjen


Sommeren er over for denne gang, og det er full fart med hverdagslivet igjen. Etter begynnelsen av juli, var det lite som og varme i Sørøst-Norge, så jeg bevilget meg en tur til Hellas siste halvdel av september. Det var riktig deilig - selv om det bele en del uvær (nedbørsrekord, lyn og torden) også.

Jobber for fullt, og mere til, men prøver også å få satt av litt tid til kos, hobbyer og trening. Føler meg bra.

Fikk lyst til å oppdatere bloggen. Det kommer innlegg om et godt Rosa søyfe-foredrag, endring av hormonell behandling, bentetthetsmåling, kirurgisk korreksjon før nyttår mm. Følg med om du vil!