Om bloggen "Agapi Zoi"

Denne bloggen ble til da jeg stadig fikk spørsmålet ”Hvordan går det med deg?” etter å ha fått diagnosen BRYSTKREFT. Svaret har jeg forsøkt å gi her. Jeg har valgt å skrive under pseudonym. Jeg er åpen om sykdommen, - både her og i kontakt med de som vet hvem Xrissi Kopella er. Jeg har ingenting mot å snakke om temaet, men av og til ble det en påkjenning å gjenta det samme om og om igjen – derfor bloggen.
Men til dere som kjenner meg: Ta gjerne kontakt på telefon/e-post! (Dere som ikke kjenner meg, kan ta kontakt på
xrissi.kopella@live.no) Takk for at du bryr deg!
Til andre lesere: Jeg håper det jeg har skrevet og visualisert kan være til hjelp og interesse. Det er viktig å presisere at dette er min personlige historie. Den kan ha mange eller få likhetspunkter med historien til andre med samme diagnose. Heldigvis går det fremover med diagnose og behandling - Forhåpentlig vil kvinner om få år riste på hodet av hvor gammeldags det var i 2008.
Les innleggene i kronologisk rekkefølge (nedenfra) dersom du vil følge historien. Ellers vil titlene i arkivet gi en pekepinn på hvilke temaer jeg har tatt for meg.

Populære innlegg

Søk i denne bloggen

fredag 7. november 2008

Folkemøte om brystkreftbehandling og fatigue 6. oktober

Foreningen for brystkreftoperterte (FFB og Krefteforeningen arrangerte folkemøte på SAS-hotellet på Holbergs plass om behandling (v/overlege Bjørn Naume fra Raduimhospitalet) og fatigue (ved Tore Schjølberg, lektor ved Høyskolen i Oslo). Møtet var sponset av GlaxoSmithKline og AstraZeneca. Det kom mange fler enn forventet, og rommet ble stappet fullt med ekstra stoler. Likevel måtte noem stå i døråpningen! Tydeligvis stort behov/interesse for temaene.

Presentasjonsbildene til Schølberg om fatigue ligger på siden til FFB, men jeg får feilmelding når jeg prøver å åpne det...

Muligheten for jeg også skal rammes av dette utmattelsessyndromet, plager meg litt. Det har vært en del mediafokus på dette i det siste.

Naume sitt innlegg ligger ogaå på siden til FFB:
http://www.ffb.no/bilder/Brystkreft%20SAS%20Radisson%206%20%20oktober%202008.pdf

Flott tiltak, og gode presentasjoner!